četrtek, 27. avgust 2009

Uživava!!

Minilo je že kar nekaj časa odkar sva se zadnjič oglasili. Zakaj? - Ker ni bilo časa!! Pri Paniyini vzrediteljici sva takooo uživali, da nisem imela časa napisati nič novega, čeprav se je zgodilo veliko stvari.
Romana (vzrediteljica) je rešila Paniyine zdravstvene probleme, tako da dieta ni več potrebna! Pani se je držala svoje mame Gere kot klop in se igrala s svojim dedkom, očetom in babico. Z Gero sta bili super ekipa, saj sta obe igrivi in pripravljeni ušpičit kakšno lumparijo!












Paniya in Gera



Domov sva se vračali z vlakom in kmalu po prihodu domov sva šli s prijateljico Saro in njeno psičko Kalo k dedku v Javorje. Tam smo se sprehajali cele dneve, se igrali na travnikih in se učili novih trikcev! Enkrat smo se celo izgubili in domov nismo našli kar 6 ur!! Bilo je zelo utrudljivo, a bila je dogodivščina in pol, po kateri smo vsi spali cel popoldan.











































































Ko sva se vrnili iz Javorja, sva šli v Godovič k Dedku in Noni, kjer je Paniya imela pasjo družbo, hodila je plavat v Bajer in se potepala po gozdu. Prvič je videla tudi srno in bila je čisto navdušena. Z njo se je želela igrati in je navdušeno stekla za njo ter jo potem klicala nazaj z mahajočim repom, ko je pobegnila.















Paniya in Buba

















No, potem sva za kratek čas ostali v Ljubljani, kjer sva obiskali živalski vrt, a sva se že v začetku avgusta z družino odpravili na morje. Paniya je bila presenečena nad slano vodo, zato dolgo ni želela plavati v morju. Splavala je šele tri dni pred odhodomdomov, do takrat pa se je le namakala do trebuha ali pa je lajala za nami na pomolu. Z mami sva ugotovili, da obožuje ropbide, saj jih je na sprehodu začela kar sama obirati (mami namreč ni nabirala dovolj hitro).












V ZOO - takole opazuje opice


















In takole ptičke.



























To pa je slikica iz morja, kjer pozira na pomolu.









Zdaj sva spet doma, kjer se druživa s prijatelji, hodiva na daljše sprehode in se učiva nosvih stvari. Vpisali sva se v nadaljevalni tečaj pasje šole, tokrat v društvu Kavalir in komaj čakava na pričetek tečaja! Paniya je tudi sama čisto zagnana za delo in na sprehodih sama od sebe dela poleg!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar