torek, 24. marec 2009

...in vse je spet po starem...

Končno je vse spet po starem!!! Prejšnji teden smo imeli izmenjavo z Baski, ki so prišli k nam... Tako da nas praktično ni bilo doma! Cele dneve smo imeli izlete, ponoči pa so hoteli žurat do naslednjega dne!! Za Paniyo skoraj nisem imela časa, tako da so bili najni sprehodi predvsem jutranji, pa še ti so bili kratki, saj sem bila takoooo utrujena...
Tudi v šolo nisem šla z njo, apak je šla mami in naša puhica se sploh ni slabo obnašala! Prav ponosna sem nanjo, saj je zelo lepo delala tudi z njo.
Prve dni po koncu izmenjave (predvsem v šoli) pa se je videlo, da se z njo nisem skoraj nič ukvarjala in Paniya ni sodelovala tako kot ponavadi. Zaradi tega me je pekla vest, ampak na srečo je to obdobje že minilo in spet je stara dobra Paniya!

Zdaj se ji poskušam čim bolj oddolžit za nazaj in za vnaprej, ko gremo mi v Španijo in ker me cel vikend ne bo... Šli sva na dolg sprehod, se veliko igrali in skupaj preživeli vsako prosto minutko. Na žalost je vikenda konec in se spet drživa ustaljenega urnika.














Takole pozira...




















Tako pa spi po napornem dnevu...

















Ugotovila sem, kako zelo je zrasla in ob gledanju starih slik mi je šlo prav na smeh. Ko sem jo dobila je bila velika tako kot beagle, zdaj pa je visoka že kot zlati prinašalec! In... ko smo jo pripeljali domov ni dosegla mizice v dnevni sobi, zdaj pa jo je že krepko prerasla in prav kmalu bo z lahkoto dosegla tudi kuhinjsko mizo...

Ni komentarjev:

Objavite komentar