nedelja, 15. februar 2009

Igra z Luno


Paniya je šla tudi danes z mano k Sheitanu. Ker pa je bil lep dan je tudi prijateljica s sabo pripeljala svojo nemško dogo Luno.
Ko sta se z Luno prvič srečali pred skoraj dvema mesecoma je bila Luna še prevelika za igro z malo kepico, zdaj pa sta se krasno ujeli in teklai sta okoli naju kot zmešani. Predstavljajte si dva ogromna psa, ki se podita naokoli in se zaletavata v naju!
Dan je bil res lep in Sheitana, najinega črnega žrebca, sva peljali na pašo. Paniya in Luna sta tekali okrog nas in še dobro da je Sheitan umirjen, saj sta tekali mimo njega, Paniya pa se je vanj celo zaletela.

Seveda ne bi bilo vse popolno, če ne bi Paniya našla luže, ki je kar najbolj blatna in se v njej povaljala. Bila je grozna! Najhuje od vsega pa je, da sta se z Luno prišli igrat nazaj k nama in s prijateljico sva jih morali odgnati stran, da se ni Paniya obrisala v naju. Seveda sva jo poskusili umiti in pravzaprab nama je dobro uspelo, toda mala nagajivka, ki naj bi se sušila na soncu, seveda ni mogla ostati mirna, ko pa je imela tako dobro družbo - Luno.
Po naslednji rundi igre in teka je bila spet blatna (čeprav ne tako kot prvič) za naslednje umivanje pa ni bilo časa, saj se je sonce že začelo umikati. Tako sva domov šli čisto blatni in še zdaj se pozna na njeni snežno beli dlaki, da je popoldan zelo uživala!

To je slavna, blatna luža, spodaj pa je hči svojega očeta (blatna Pani)!

Ni komentarjev:

Objavite komentar